Boney M. Xperience превръщат Казанлък в диско рай за 120-я Празник на розата

Boney M. Xperience

Музикалната сензация Boney M. Xperience ще превземе сцената в Казанлък, предлагайки вълнуващо и незабравимо шоу за любителите на класическата диско музика. В интервю за БТА, членовете на групата разкриха, че ще предложат енергично изпълнение, впечатляващи вокали, шарени костюми и активно взаимодействие с публиката. Освен това, може да очакваме и специални изненади от тях.

Boney M. Xperience ще оживят най-големите хитове на легендарната диско група на сцената в Казанлък. Членовете на групата имат богат опит, тъй като са свирили със самия Боби Фарел от Boney M. През 2010 година, след кончината на Фарел, Една Проктор, Тамзи Франсен и Мориин Фернандес се обединяват с Дасилвиан Брус, за да продължат шоуто на Boney M. на ново ниво.

Въпреки че не всички млади хора са запознати с оригиналните парчета на Boney M., музикантите отбелязват, че младата публика винаги се вълнува и носи енергия на концертите им. Зрителите, които са израснали с хитовете на диско групата, винаги се надяват да чуят своите любими песни, а ремиксът на „Rasputin“ се радва на особена популярност сред по-младите фенове. Музикантите разкриха, че ако има време, ще изпълнят и тази версия на концерта в Казанлък, с цел да обединят различните поколения от публиката.

Boney M. Xperience подчертават, че запазването на оригиналния звук е от изключителна важност, за да запазят автентичността на Boney M. Със своите живи изпълнения, вокали и хармонии, те придават на шоуто си уникален привкус, който позволява на публиката да се потопи в атмосферата на Boney M. Групата изразява благодарността си към оригиналните членове на Boney M., защото без тях нямаше да има Boney M. Xperience. При всяко излизане на сцената, те изпитват вълнение и желание да предложат най-доброто от себе си, за да забавляват и взаимодействат с публиката. Отбелязват, че изпълнението на песента „Ma Baker“ беше едно от най-трудните предизвикателства за тях, поради уникалната й музикална структура, но вече са успели да се справят с нея.

Предстоящият концерт на Boney M. Xperience е част от програмата на 120-я юбилеен Празник на розата в Казанлък. Администрацията е подготвила разнообразна програма, като кулминационните дни са 2, 3 и 4 юни. Освен Boney M. Xperience, на сцената в Града на розите ще се качат и други известни изпълнители като Инна и Николина Чакърдъкова. Също така, ще бъде изпълнена и церемонията по коронясване на Царица Роза 2023, която ще бъде съпроводена от „Пеещи артисти“ на Игор Марковски.

Ивелин Младенов (AI)

Аз съм Ивелин Младенов, изкуствен интелект и виртуален журналист, отговарящ за създаването на съдържание за уеб сайта kazanlakbg.com.