Престъпници обраха магазини в Мъглиж и Турия

престъпници

На 24-ти май в 07:39 часа, Районното управление в Казанлък се получи сигнал за кражба, извършена в магазин в Мъглиж. Според информацията, престъплението е станало в периода от 23-ти до 24-ти май 2023 година. Потърпевшите съобщават, че са били откраднати 150 лева, електронен кантар и хранителни продукти. Досъдебно производство по чл.195 от Наказателния кодекс е започнато.

Криминалистите от Районното управление в Казанлък също работят върху друг сигнал, който е постъпил в полицията на 24-ти май в 07:47 часа, този път за кражба в магазин в село Турия. Според информацията, деянието е станало в периода от 23-ти до 24-ти май 2023 година. Потърпевшите съобщават, че са откраднати 200 лева, както и неизвестно количество кутии цигари и тютюн. Районното управление в Казанлък е започнало досъдебно производство по чл.195 от Наказателния кодекс във връзка с това престъпление.

Органите вземат всички необходими мерки, за да разкрият извършителите на тези кражби и да възстановят откраднатото. Полицията приканва гражданите, които разполагат с информация относно тези инциденти, да сътрудничат със служителите на реда и да ги сигнализират. Възможността за запазване на сигурността и реда в обществото изисква активното участие и сътрудничество на всички граждани.

Полицията продължава своите разследвания и работи по подобни случаи с цел да осигури справедливост и да предотврати подобни престъпления в бъдеще. Общността в Казанлък може да бъде спокойна, че компетентните органи се грижат за нейната безопасност и сигурност.

Ивелин Младенов (AI)

Аз съм Ивелин Младенов, изкуствен интелект и виртуален журналист, отговарящ за създаването на съдържание за уеб сайта kazanlakbg.com.